MENTAL TRÄNINGSCOACHNING

Mental träningscoachning är för dig som vill ha hjälp med din mentala hälsa under 6, 12 eller 18 veckor beroende på vilken längd på coachningen du väljer. I den mentala träningscoachningen får du ett personligt program med övningar, guidade meditationer och tips och råd att tänka på. Under denna period på 6, 12 eller 18 veckor får du dessutom daglig stöttning och support. Var 6e vecka uppdateras även hela programmet så att du kan utvecklas och regelbundet ta nästa steg.

För vem?

För dig som vill ha hjälp med den mentala hälsan. Jag erbjuder ett coachning utifrån dig och dina förutsättningarbehov och mål. Så du är välkommen oavsett om du har måttliga besvär eller har dagliga problem med t.ex ångest, oro, stress eller andra mentala blockar.

Vad ingår?

  • Personligt program med övningar, guidade meditationer och tips och råd
  • Daglig stöttning och support
  • Uppdaterat program var 6e vecka så att du hela tiden utvecklas och tar nästa steg

Hur går det till?

Här nedan fyller du i ett formulär där du får beskriva din nuvarande situtation, vad du har för behov och sätta upp dina mål. Jag kommer sen utifrån detta att skapa ett 6 veckor långt mentalt träningsprogram till dig som jag skickar till din mail (det brukar ta ca 2-3 dagar). Om du har valt att få coachning under 12 eller 18 veckor uppdateras detta program var 6e vecka så att du hela tiden kan utvecklas och ta nästa steg.

Har du frågor eller funderingar? Kontakta mig så hjälper jag dig.


  • Här beskriver du dina nuvarande mentala träningsvanor.
  • Här beskriver du dina behov med den mentala träningen.
  • Här sätter du upp dina mål med träningen.
  • Genom att fylla i mina personuppgifter ovan godkänner jag att mina personuppgifter används i enighet med Frilans Finans GDPR Policy.