KOSTCOACHNING

Kostcoachning är för dig som vill ha hjälp med din kost under en 6, 12 eller 18 veckor. I kostcoachningen får du ett personligt program med måltidsupplägg, tallriksfördelning och tips och råd att tänka på. Under 6, 12 eller 18 veckors perioden får du daglig stöttning och support. Var 6e vecka uppdateras även hela programmet så att du kan utvecklas och regelbundet ta nästa steg.

För vem?

För dig som vill ha hjälp med kosten. Jag erbjuder kostcoachning utifrån dig och dina förutsättningarbehov och mål. Eftersom coachningen är personligt utformad går det att få oavsett hur dina nuvarande kostvanor är.

Vad ingår?

  • Personligt kostprogram (måltidsupplägg, tallriksfördelning, tips och råd)
  • Daglig stöttning och support
  • Uppdaterat program var 6e vecka

Hur går det till?

Här nedan fyller du i ett formulär där du får beskriva din nuvarande situtation, vad du har för behov och sätta upp dina mål. Jag kommer sen utifrån detta att skapa ett 6 veckor långt kostprogram till dig som jag skickar till din mail (det brukar ta ca 2-3 dagar). Om du har valt att få coachning under 12 eller 18 veckor uppdateras detta program var 6e vecka så att du hela tiden kan utvecklas och ta nästa steg.

support och stöd

För att ge dig de bästa tänkbara förutsättningarna finns jag att kontakta när som helst som support och stöd. Jag svarar oftast inom några timmar.

Har du frågor eller funderingar? Kontakta mig så hjälper jag dig.


  • Här beskriver du dina nuvarande matvanor.
  • Här sätter du upp dina mål med kosten.
  • Genom att fylla i mina personuppgifter ovan godkänner jag att mina personuppgifter används i enighet med Frilans Finans GDPR Policy.